Flat View
efter år
Månedsoversigt
efter måned
Weekly View
efter uge
Daily View
I dag
Search
Søg
fibernet i Sognet
Tirsdag 30 April 2019, 19:00

 

Fibernet til Muldbjerg by og Hover by

 

Vi har modtaget en meget stor interesse tilkendegivelse fra området via vores hjemmeside www.rah-fiber.dk, hvilket betyder, at vi nu sætter gang i en salgskampagne i Muldbjerg og Hover by.

 

Vi har krav om minimum 60 bestillinger af de adresserne som ligger i kampagneområdet før det bliver godkendt til etablering af fibernettet. Der er et kort på bagsiden af folderen over kampagneområdet for Muldbjerg og Hover. Vi har deadline på kampagnen den 31. maj 2019 og når vi mål på de 60 bestillinger, begynder vi på gravearbejdet og etablering af fibernettet i løbet af efteråret 2019 og opkobling til fibernettet inden udgangen af 2019. De husstande som er omfattet af projektet vil få en folder i deres postkasse, hvor man kan få lidt flere informationer.

 

Det allervigtigste er i korte træk, at bakke op omkring kampagnen således fibernettet bliver etableret i området, også selvom man på nuværende tidspunkt er tilfreds med den internetforbindelse man har. Det er en fremtidsinvestering i jeres hus, og vi får kun denne ene chance for fibernet i vores område. På denne måde kan vi også sikre, at fibernet kommer længere ud i sognet eller til Hee.

 

Vi har planlagt, at salgskampagnen forløber over 6 uger, hvor vi inviterer til et informationsmøde tirsdag den 30. april 2019 kl. 19.00 i Hover Fritids- og Kulturhus. Vi vil komme forbi Hover og Muldbjerg med vores kampagnebus flere gange i løbet af kampagneperioden, hvor man har mulighed for at kikke forbi og få information om produkter og priser.

 

For tilmelding til kampagnen, nærmere info eller rådgivning omkring den fysiske etablering og installation bedes den enkelt boligejer komme til et af vores arrangementer, bestille via www.rah-fiber.dk eller kontakte os pr. telefon på 7020 5012. Tilmelding til kampagnen kan ske efter den 1. april 2019 og frem til 31. maj 2019.

 

Borgere der er bosiddende uden for kampagneområdet, opfordre vi til at registrere sin interesse på vores hjemmeside www.rah-fiber.dk. Interessetilkendegivelsen vil blive inkluderet i kommende udrulningsplanlægning for fibernettet i området.

 

Ring til Ole Stampe på 40268250 hvis du vil vide mere