Spring til indhold

Sogneloppemarked: Hover –Torsted og Muldbjerg

Sogneloppemarked: Hover –Torsted og Muldbjerg

Dato/klokkeslæt
03/07/2021 - 04/07/2021
10:00 - 17:00

Kategorier


Vi holder Danmark måske største (geografiske) loppefest!

Kom og vær’ med LØRDAG og SØNDAG D. 3. og 4. juli kl. 10-17

Vi inviterer på rundtur i vores fantastiske og skønne sogne. Vi skaber noget STORT sammen og viser det! Du kan få solgt en masse gammelt ..….. guld eller gøre et kæmpe scoop hos din nabo. Måske får vi endda hilst på sognefolk, som vi ikke har set i lang tid. What’s not to likeJ

DIN ROLLE
Vil du være sælger, kan du gratis tilmelde en loppestand. Den laves på egen adresse. Du bestemmer om standen er bemandet/selvbetjent.
Du kan sælge lopper, blomster håndværk, eller hvad du har lyst til. Lidt er også godt! Du stiller flag/skilt ved vejen, så kunderne kan finde dig. Vi håber på en kæmpe flagfest, hygge, solskin og selvfølgelig mange købelystne kunder. Husk sprit og mulighed for afstand for kunderne.

HVORDAN KOMMER DER KUNDER?
PR-udvalget reklamerer samlet, for tilmeldte sælgere, på de sociale medier i en stor radius. Find facebooksiden for købere: Hover-Torsted sogneloppemarked eller bliv medlem af den lukkede fb-gruppe for sælgere (samme navn). Er du ikke på Facebook, kan du tilmelde dig med navn og adr. til Helle Andreasen (21902690). Spred rygtet! Jo FLERE jo BEDRE!

Vi har også lavet et kort, der viser alle adresser med loppestande:
www.padlet.com/ehedegaard/sogneloppemarked  

Vi håber, at du vil være med – enten som sælger eller køberJ

>>>>>>>> HUSK TILMELDING SOM SÆLGER <<<<<<<<<